Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien
27 Heinäkuu 2021
Yhteistyö: Feel Vivid -verkkokauppa Tämä herkullisen mehevä gluteeniton leipä maistuu meillä lapsille erityisesti aamupalalla paahdettuna! Luomutaatelit tuovat leipään makeutta ja väriä, kvinoa mehevyyttä ja psyllium gluteenittomassa ruokavaliossa tärkeää ravintokuitua. Anna leivän jäähtyä hyvin ennen viipaloimista ja säilytä jääkaapissa. Leivän voi myös pakastaa. Ainekset 6 dl kuumaa vettä 3 dl (=250 g) kypsennettyä kvinoaa (Feel Vivid) 125 g kuivattuja luomutaateleita (Feel Vivid) 1 pss Sunnuntai kuivahiivaa tai puolikas tuorehiiva 6 dl (=400 g) tummia luomuriisijauhoja (Feel Vivid) 3 rkl karkeajakoista luomupsylliumia (Feel Vivid) (1,5 rkl, jos käytät hienojakoista psylliumia) 1,5 tl suolaa Valmistus Pilko taatelit pieniksi.
Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien