Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien
1 Erikoisen Hyvää
Gluteenittomat ja vegaaniset kanelipullat
18 Elokuu 2024
Herkullisen pehmeät gluteenittomat sämpylät syntyvät helposti Pirkan vaalealla gluteenittomalla jauhoseoksella. Resepti on simppelimpi versio kuohkeiden sämpylöiden ohjeesta, jossa jauhoseoksen sijasta jauhoina käytetään täysjyväriisijauhoja sekä perunajauhoja. Ainekset (7 isoa sämpylää) 4,5 dl lämmintä vettä 1 pss kuivahiivaa (Sunnuntai) 1 rkl sokeria 1 rkl hienojakoista psylliumia (Fazer) 300 g Pirkka vaalea gluteeniton jauhoseos (n. 4,75 dl) 0,75 tl suolaa Valmistus Sekoita lämpimän (42°C) veden joukkoon kuivahiiva ja sokeri ja anna liueta. Ripottele nesteen joukkoon hienojakoinen psylliumjauhe ja vispaa tasaiseksi.
Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien