Parhaat Ruokablogit

Erikoisen Hyvää

Gluteenittomat ja vegaaniset pinaattiletut

18 Heinäkuu 2024

Gluteenittomat ja vegaaniset pinaattiletut valmistuvat käden käänteessä ja maistuvat aina! Mikä parasta, niitä voi lasten mielestä syödä niin lounaana, välipalana kuin iltapalana. Vinkki: Jos teet isoja räiskäleitä, lisää taikinaan nestettä. Pinaattiletut (G,V) 150 g pakastepinaattia 2,5 dl kaurakermaa (gluteeniton) 3,5 dl vettä 2,5 dl Pirkka vaaleaa gluteeniton jauhoseosta 1 rkl sokeria 1,5 tl leivinjauhetta 0,75 tl suolaa Margariinia paistamiseen Valmistus Sulata pinaatti ja sekoita joukkoon kaurakerma sekä vesi. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja vispaa nesteen joukkoon.

Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »