epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Pinaatti-perunasoseohukaisia ja kalaa
27 Helmikuu 2018
Olin erehtynyt ostamaan neljänneskilon levyn Fazerin “tummaa” suklaata (kaakaota 47%). Kotona totesin, että se on aivan liian vaaleaa tummaksi suklaaksi ja aivan liian tummaa, jotta sitä haluaisi nauttia palasen kahvin kanssa. Kaiken kaikkiaan harvinaisen epäonnistunut ”välikelin” suklaa yritykseltä, joka muuten tuottaa mm maailman parasta maitosuklaata. Koska en halunnut heittää ostamaani suklaata pois, etsin jotain sopivaa leivontareseptiä, johon sen voisi käyttää. Bon Appetit –lehdessä olikin mielenkiintoinen Chris Moroccon laatima tahini-brownieresepti, johon tämä suklaa oli mahdollista hävittää.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien