epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Piparminttupallerot
10 Joulukuu 2018
Stifado on ahkerasti Kreikassa matkaaville ja satunnaisimmillekin kävijöille varmaankin tuttu ruoka. Itse en kreikanmatkallani tähän herkkuun ole törmännyt, keittokirjoissa sen sijaan kyllä. Lukemani tiedon perusteella se on aikoinaan valmistettu riistasta, jota on helposti ollut saatavilla niin mantereella kuin saarillakin, nimittäin kanista. Periaatteessa sen voi tehdä kanista, kanasta, naudanlihasta, merenelävistäkin tiemmä. Riistastifado hirvenlihasta syntyi sillä hetkellä, kun Hakaniemen evakkohallissa silmiini osui tiskissä lappu ”Hirvihöystö”.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien