epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
23 Joulukuu 2018
Piparminttupallerot (macarons) (noin 50 macaronsia) 230 g mantelijauhetta 230 g tomusokeria 80 + 80 g munanvalkuaista 2 rkl hienoa sokeria 230 g hienoa sokeria 0,5 dl vettä minttusuklaaganache (riittää noin 50 macaronsiin) 200 g valkosuklaata 1 dl kuohukermaa 2 tl piparminttuaromia (piparminttukarkkijauhetta) sokerikuorrute 1 munanvalkuainen tippa punaista elintarvikeväriä 1 tl piparminttuaromia tomusokeria viimeistelyyn piparminttukarkkirouhetta Sekoita keskenään tomusokeri sekä mantelijauhe ja hienonna ne vielä yleiskoneen kutterissa mahdollisimman hienojakoiseksi. Siivilöi seos isoon kulhoon ja lisää 80 grammaa valkuaista. Sekoita aineksista tasainen tahna. Kaada kattilaan 230 g hienoa sokeria ja lisää vesi. Odota kunnes vesi on...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien