epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
20 Joulukuu 2018
Rocky road joulusuklaa 2 kpl 250 g hasselpähkinäsuklaalevyä yhteensä 400 g makeisia ja keksejä: vaahtokarkkeja vihreitä kuulia vaniljafudgea lakritsipaloja piparkakkuja 1 pussi (150 g) Marianne crushia strösseliä Aloita karkkien leikkaamisesta pienemmiksi. Leikkaa vaahtokarkit ja vihreät kuulat suunnilleen sormenpään kokoisiksi paloiksi. (Jos palat ovat kovin tahmeita ja tarttuvat toisiinsa, ota pieneen kulhoon 2 rkl maizena maissitärkkelystä sekä 4 rkl tomusokeria, sekoita jauheet ja dippaa kaikki leikatut palat siinä. ) Leikkaa myös fudget ja lakut pieniksi paloiksi, taittele piparit pikku paloiksi ja sekoita nämä kaikki kunnolla sekaisin Marianne crushin kanssa isossa kulhossa. Taita suklaat paloiksi ja laita ne sellaiseen isoon...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien