epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
30 Kesäkuu 2024
Briossitaikinaa (resepti täällä) oli pakasteessa sellainen rasiallinen, että kun sen sulatti, siitä sai paistetuksi pari vohvelia. Vohvelin päälle kasattiin runsas annos savustettua kirjolohta ja muuta sopivaa herkkua, jolloin aineksista tuli ihan kelpo päivällinen. Kun vohvelit korvasivat perunat, niin nätisti annosteltuna tämä näytti melkein juhla-aterialta. Savulohivohvelit (kahdelle) 1kirjolohifilee 200 gbriossitaikinaa 3 rklhienonnettua tilliä 80 gcreme fraichea 2 tlhunajaa hiukansuolaa 4 rklmajoneesia 1 tlsrirachakastiketta 1keitetty kananmuna puolikasavokado viipaloituna pikkelöityä punasipulia tuoreita herneitä salaattiversoja Ihan ensin savusta kirjolohifilee (savustuksesta kerrotaan täällä) tai osta valmis lämminsavukala...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien