epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Herkkuruokaa kesäkasviksista
4 Heinäkuu 2024
Raparperikausi jatkuu vielä. Nyt kun erilaiset raparperipiirakat on leivottu, voi käyttää raparperia myös helppojen ja herkullisten jälkiruokien valmistamiseen. Raparperikiisseli on klassikko, jota täytyy keittää ainakin kerran kesässä. Bonuksena muutama muukin helppo jälkiruokaresepti, jossa raparperi on pääosassa. Raparperikiisseli 7-8 dlraparperikuutioita 8 dlvettä 1,5 dlsokeria ¼ tlsuolaa 1 dlvettä 4 rklperunajauhoa Raparperikiisselin väri riippuu siitä onko raparperinvarret kuorittu vai ei.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien