epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
16 Heinäkuu 2024
Kotimaiset kasvikset alkavat olla parhaimmillaan ja nyt niistä kannattaakin nauttia tuoreina, raakoina, grillattuina, paistettuina, keittoina, salaatteina ja mitä vain keksii, mutta unohdetaan nyt kuitenkin se iänikuinen tomaatti-kurkku-lehtisalaattisekoitus. Tuoreista kasviksista saa aikaan paljon muutakin. Jos kesäkeitto ei oikein houkuttele, tehdään samoista kasviksista raikas kesäkeittosalaatti. Herkullinen caponata sopii tarjottavaksi yhtä hyvin liha-, kala- kuin kasvispyöryköidenkin kanssa ja munakoisorullat, cannelloni di melanzane, tomaattikastikkeessa ovat loistava alkuruoka mille tahansa päivälliselle. Jälkiruoaksi paistetaan mustikka-vadelma-frangipaanitorttu kotimaisista marjoista.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien