epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
2 Heinäkuu 2024
Nyt on ihan paras aika nauttia uuden sadon keräkaalista muodossa tai toisessa. Meillä sitä on viimeksi nautittu kaalisalaattina, joka toimii yhtä hyvin kala- kuin liharuoankin kanssa - tai jopa hotdogin välissä makkaran keventäjänä. Suomen kesässä yksi parhaista asioista onkin satokauden tuoreet kasvikset. Niiden kanssa virallisten ravintosuositustenkin noudattaminen on paljon helpompaa kuin talvella. Kokovihreä kesäkaalisalaatti 1pieni varhaiskaali 2uutta sipulia varsineen 1kurkku 1 lherneenpalkoja (kuorittuna) 1ruukku lehtipersiljaa 1 annostillipestoa 2 rklsitruunamehua 0,5 dlrypsiöljyä 1 rklhunajaa 0,5 tlsuolaa mustapippuria myllystä Valmista ensin tillipesto.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien