epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
4 Maaliskuu 2018
Talviseen sielunmaisemaan sopii erinomaisesti ajatus pataruoasta erityisesti silloin, kun pakkanen saa viihtymään lämpimissä sisätiloissa, vaikka aurinko antaisikin näytteen olemassaolostaan. Joskus nopeus on valttia ja sellaiseen pataan soveltuu mitä mainioimmin käristysliha. Se on valmiiksi ohueksi viipaloitua ja näin ollen kypsyy nopeammin kuin yleensä padoissa käytetty kuutioitu liha. Tähän käy mikä tahansa kaupan tai omasta pakkasesta löytyvä käristysliha: riistakäristys, hirvikäristys tai poronkäristys. Riistapata käristyslihasta 500 gkäristyslihaa jäisenä 1punasipuli 1 tlkolutta (meillä KukkoPils) 1liha-juuresliemikuutio mustapippuria myllystä kourallinenkuivattuja suppilovahveroita murskattuna 3-4timjaminoksaa ½ pktvoimakasta...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien