Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Punertaa marjat pihlajan...

18 Elokuu 2024

Tänä vuonna näyttää tulevan oikein kunnon pihlajanmarjasato. Paikoin pihlajien oksat notkuvat marjojen painosta jo lähes maahan asti. Nyt voi jo alkaa hyödyntää marjoja. Pihlajanmarjahyytelö sopii tarjottavaksi erilaisten riista- ja muiden liharuokien kanssa ja jos hyytelön haluaa toimivan jälkiruoan kanssa, sen voi maustaa vaikka vaniljalla. Toinen mitä pihlajanmarjoista voi tehdä, on suolata ja pikkelöidä ne, jolloin marjoja voi käyttää vaikka kapristen tapaan.

hillot mehut ja säilöntä pihlajanmarja

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »