epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
8 Elokuu 2024
Nyt on satanut niin sopivasti, että kantarelleja putkahtelee maasta melkein heti kun on saanut yhden ”sadon” kerätyksi. Vaikka niitä ei löytyisikään ämpäritolkulla, tai ainoa kantarelliapaja on kauppatori, litrastakin saa aikaan vaikka mitä, kuten tämän ihanan kantarellipannarin. Pannukakku on paistettu Ikean pienessä 26 x 20 cm uunivuoassa. Kantarellipannukakku 1 lkantarelleja 2 rklvoita 1uusi sipuli tuoretta timjamia tuoretta rosmariinia ½ tlraastettua sitruunankuorta hienoa merisuolaa mustapippuria myllystä ½ tldijon sinappia 1 tl soijakastiketta 3 viipalettakypsää pekonia muruina hiukanvoita vuoan voiteluun 1,5 dlvehnäjauhoa 2munaa 2,5 dlmaitoa ¼ tlsuolaa 1 iso pallomozzarella bufalaa hiukanruohosipulia Aloita kantarelleista ja...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien