epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Punertaa marjat pihlajan...
5 Elokuu 2024
Kun tähän blogiin on viime aikoina tullut postatuksi aika paljon kasvisruokia, niin reseptivalikoimaa täytyy vähän tasapainottaa oikealla liharuoalla. Jos grillipihvikiintiö alkaa olla jo täynnä, ihan yksinkertainen perus carpaccio on oiva tapa käyttää laatuliha. Varsinkin, jos iskee laiskuus eikä millään viitsisi ryhtyä kokkaamaan mitään vaativampaa ateriaa. Kuitenkin tällainen annos näyttää siltä kuin se olisi valmistettu jossain hienommassakin ravintolassa. Mikäli pakastimessa sattuu olemaan vaikkapa hirven, peuran, poron tai kauriin fileetä, sellainenkin sopii carpaccion valmistukseen.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien