epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
20 Helmikuu 2018
Kaikkiruokaisena ei aina muista, miten jotkut joutuvat tosi tarkkaan tutkimaan, mitä syömänsä ruoka sisältää. Nyt en tarkoita niitä, jotka vaihtavat dieettiä muodin mukaan (viime vuonna hiilaritonta, tänään gluteenitonta, ensi vuonna ehkä raakaruokadieetti ja sitten voisi kokeilla paleota jne jne), vaan niitä, joiden elimistö ei lääkärintutkimuksen mukaan oikeasti siedä jotain raaka-ainetta. Miten tämän jonkun raaka-aineen voisi korvata siten, että ruoan valmistukseen ei tarvita erikoislisäaineita, ja että ruoka olisi vähintään yhtä hyvää kuin se versio josta on lääketieteellisistä syistä ollut pakko luopua. Kuten vaikkapa maitoproteiinista eli kaikesta, minkä valmistukseen on käytetty pisarakaan maitoa. Nyt tuli maidottoman pullataikinan...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien