epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Aamiaiseksi parsa-pekonimunakasta - ja taas jaksaa
19 Huhtikuu 2019
Suklaajälkiruoka pääsiäiseksi 1 pussi Blå Band mango-passionmousse jälkiruokajauhetta 1 ¼ dl kylmää maitoa 4 onttoa pienehköä suklaamunaa 1 levy tummaa suklaata 1 levy valkosuklaata (vihreää elintarvikeväriä) pienehköjä pursotuspusseja Poista suklaamunista foliokääre ja avaa munat varovasti ohuen veitsen avulla siten että puolikkaat jäävät ehjiksi. (Tähän tarkoitukseen täytynee varata muutama varasuklaamuna. ) Laita vatkauskulhoon maito ja ripottele joukkoon yksi pussi jälkiruokajauhetta. Vatkaa ainekset vaahdoksi valmistajan ohjeen mukaan sähkövatkaimella noin 5 minuutin ajan. Lusikoi moussea suklaamunanpuolikkaisiin ja tasoita pinta.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien