epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
26 Huhtikuu 2019
Lampaanposket tummassa kastikkeessa 1 kg lampaanposkia voita ruskistamiseen suolaa ja mustapippuria haudutusliemeen: 4 oksaa timjamia 3 oksaa rosmariinia 20 mustapippuria 2 porkkanaa 1 iso sipuli 4 valkosipulinkynttä 2 sellerinvartta 3 laakerinlehteä 3 dl punaviiniä kiehuvaa vettä ripaus suolaa kastikkeeseen: 3 rkl voita 3 rkl jauhoa 4 dl haudutuslientä 0,5 dl espressoa 2 tl hyvää balsamiviinietikkaa 2 rkl hunajaa 2 rkl soijaa 1 dl kuohukermaa Taputtele lampaanposket kuiviksi ja ruskista pinta kuumalla pannulla voissa. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Lado uunivuoan pohjalle timjamin ja rosmariinin oksat, ja ruskistetut lampaanposket niiden päälle. Leikkele porkkanat, sipuli, valkosipulinkynnet sekä sellerinvarret pienemmiksi...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien