epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
8 Toukokuu 2019
Äitienpäivän pääruokana on jauhetusta hauesta ja jokiravuista paistetut maukkaat kalapihvit, jotka tarjoillaan vihreän parsan, limettimajoneesin, viiriäisenmunien sekä rouheiden perunalastujen kanssa. Ei kuitenkaan liian täyttävää, sillä tämän jälkeen pitää jaksaa nauttia vielä jälkiruoka. Annoksen valmistus on optimoitu siten, että suurin työ on kalapihveissä, joka sekään ei oikeastaan ole työ eikä mikään. Limettimajoneesin voi tehdä etukäteen. Parsat ja viiriäisenmunat voi kypsentää samassa kattilassa kun vaan muistaa nostaa munat kylmään veteen jäähtymään parin minuutin kiehumisen jälkeen, ja perunalisäke ravistetaan lautaselle suoraan kaupan sipsipussista.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien