epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
2 Toukokuu 2019
Parsa-pekoni-mozzarellamunakas 6 kohtalaisen kokoista vihreää parsaa 4 viipaletta pekonia 1 iso mozzarella bufala –pallo 3 tai 4 kananmunaa hienonnettua ruohosipulia hienonnettua (lehti)persiljaa 2 rkl kermaa nokare voita hiukan suolaa ja mustapippuria myllystä Taita parsojen juuresta pois kuiva osa ja leikkaa parsat vinottain noin puolen sentin viipaleiksi. Kaada paistinpannulle kuumaa vettä, kuumenna kiehuvaksi, mausta ripauksella suolaa ja sokeria ja kaada parsanpalat veteen. Ryöppää parsaa 3 minuuttia, siivilöi palat ja laita ne jääkylmään veteen jäähtymään. Parsoihin jää näin sekä kaunis vihreä väri että reilusti purutuntumaa. Kuivaa pannu, kaada siihen pieniksi paloiksi leikatut pekoniviipaleet ja laita pannu liedelle keskilämmölle.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien