Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Mitähän sitä taas tekisi jauhelihasta - vai kastiketta?

28 Maaliskuu 2025

Naudan jauheliha, pienistä saatavuusongelmista huolimatta, on yksi monikäyttöisimmistä raaka-ainesta. Juuri kun olin asennoitunut ostamaan siipikarjan jauhelihaa tehdäkseni kanapihvinkäisiä airfryerissa, sattuikin niin että kaupassa ei ollutkaan, ei kanan, eikä kalkkunan jauhelihaa, mutta vähärasvaista naudan jauhelihaa senkin edestä. Ostin sitten sitä ja palasin kotiin miettimään mitä siitä tekisi ja millä sen maustaisi. Kun olin päätynyt spagettiin ja kastikkeeseen, piti seuraavaksi ihmetellä millainen kastike olisi paras ja maukkain. Päätöksiä, päätöksiä, päätöksiä… Sitten kurkistus jääkaappiin.

Jauheliha Kastikkeet Liha nauta pasta sardelli spagetti tomaattipyree

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »