epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
4 Maaliskuu 2019
Kotopita n. 1000 gbroilerin marinoimattomia koipireisiä luineen ja nahkoineen (3 kpl) n. 500 gviipaloitua sipulia (4 isohkoa) reilu nokare voita 2 rkloliiviöljyä 150 gherkkusieniä nokarevoita 0,5 dlvalkoviiniä 1 dlkuohukermaa 3 kplvispattua kananmunaa 200 graastettua Manchegoa tai vastaavaa kreikkalaista juustoa 2 tlhienoa merisuolaa rouhittua mustapippuria myllystä 8filotaikina-arkkia oliiviöljyä arkkien voitelemiseen seesaminsiemeniä pinnalle Kuullota sipulia voin ja öljyn sekoituksessa kannellisessa kattilassa. Lisää koipireidet ja vettä niin, että kanat juuri peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi, pienennä lämpö ja anna sitten porista hiljaa kannen alla tunnin ajan.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien