epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
11 Maaliskuu 2019
Tämä ei ole pikaruokaa, mutta erinomainen sunnuntain tai muun vapaapäivän harrasteohjelmaksi. Lihan voi hauduttaa jo edellisenä päivänä ja pastataikinakin kannattaa tehdä jo etukäteen jääkaappiin odottamaan mankelointia. Beef cheek manicotti Haudutetut vasikan(/naudan)posket 600 gvasikanposkia (= 2 kpl) hienoa merisuolaa mustapippuria myllystä voita ja oliiviöljyä ruskistamiseen 1varsisellerin varsi 1porkkana 1sipuli 5valkosipulinkynttä 1 reilu rkltomaattipyreetä 1 kplkuivattu Arbol chili (mukavan tulinen meksikolainen chili, jollainen löytyi Helsingin Hakaniemestä meksikolaisten tuotteiden kaupasta nimeltä Dos Tecolotes eli kaksi ukulia(? Googlatkaa) 5 dlpunaviiniä 2,5 dllihalientä 2laakerinlehteä muutamatimjaminoksa Kuumenna uuni 150°C...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien