epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Togarashi -ankkasalaatti
7 Maaliskuu 2019
Kun viimeksi valmistin ruokaa kiiskifileistä, käsittelin ne samoin kuin silakkafileet, jauhotin ruisjauhoissa ja paistoin voissa. Siitä tuli hyvää, vaikka kalan oma maku saattoikin vähän kärsiä, ehkä, tai sitten ei. Nyt kuitenkin kokeilin jättää jauhotuksen pois ja vain paistoin fileet voissa. Pienenpieniä kalafileitä on melko haastavaa paistaa, etteivät ne kypsy liikaa. Yksittäin kiiskifileitä ei kannata heittää pannulle, sillä ne käpristyvät kypsyessään ja jäävät silloin vähän valjuiksi.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien