epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
8 Helmikuu 2021
Iltapäiväteen pienet suolaiset voileivät asetellaan yleensä kolmikerrostarjottimen alimmalle lautaselle. Kun selasin tällaisten leipästen kuvia, huomasin että nykyisin leiville näyttää käyneen kuten suomalaiselle runebergintortulle, ei sillä ole väliä mikä se on ja miltä se näyttää, kunhan se on jotain syötävää. Se mikä ennen oli tarkoin määritelty pienen kolmion tai suorakaiteen muotoinen vaalea kerrosleipä, voi nyt olla vaikka minikokoinen kinkkusämpylä tai bagelin puolikas. Turistin silmin katsottuna traditiosta tuntuu näillä muutoksilla jäävän pois jotain todella oleellista, mutta toisaalta ymmärrän vaihtelunhalun. Ei kukaan halua syödä aina samaa, jos ystävien kanssa emännöi teehetkiä jopa viikoittain.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien