Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien
1 Ekun keittiö
kesäkurpitsalasagne kaurajauhiksesta
24 Heinäkuu 2020
Taikina: 5dl maitoa 50g voita 1pss kuivahiivaa 1. 5tl suolaa 1tl hunajaa 9-10dl jauhoja täyte: muu kasvisjauhista paketti 1 iso sipuli pienittynä vajaa desi puuroriisiä keitettynä kasvisliemessä Maustoin seoksen jauhelihamausteella, mustapippurilla, valkosipulilla, ketsupilla ja soijakastikkeella Lämmitä maito ja voi reilun kädenlämpöiseksi. Lisää muut aineet ja vaivaa sekaisin. En muuten sen kummemmin vaivannut, vaan annoin kohota vajaan tunnin. Tee pötkö ja jaa paloiksi.
Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien