Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien
21 Elokuu 2020
Jauhiskastike: Elovena muru kaurajauhis 225g 2 kevätsipulia varsineen 2prk muttitomaattimurskaa ( toinen oli yrttien makuinen ja toinen valkosipulin) 2 kasvisliemikuutiota 4 valkosipulin kynttä loraus punaista balsamicoa 1 rkl texas pete kastiketta 1 rkl hunajaa 2 rkl kuivattua basilikaa mustapippuria suolaa Juustokastike: 4dl maitoa 4dl ruokakermaa rkl viherpippuria murskattuna 1tl herbamare yrttisuolaa 200g cheddar/ emmentaljuustoraastetta 1 keskikokoinen kesäkurpitsa 9 täysjyvä lasagnelevyä Päälle tuoretta basilikaa. Tee jauhiskastike kuullottamalla sipulit ja kaurajauhis. Lisää muut aineet ja anna muhia ainakin viitisen minuuttia. Maista ja lisää mausteita, jos tarvitsee. Tee juustokastike lämmittämällä nesteet ja mausteet.
Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien