CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
12 Tammikuu 2018
Uuden vuoden alussa tuntuu usein, että on tarpeen vähentää varastoja ruokakaapeissa ja pakastimissa. Eilen söimme keittoa, johon meni vaikka mitä, monta pakkausta ja pussia meni kierrätykseen ja tuloksena oli lämmittävä, sakea keitto. Kattilallisesta olisi syönyt neljäkin nälkäistä, mutta me söimme keiton tänään loppuun työlounaana. Makkarakeitto neljälle 5 pienehköä bratwurstia 5 perunaa 2 punasipulia nokare voita noin 20 kirsikkatomaattia (keltaisia, punaisia ja soikeita punaisia) valkoisia papuja punaisia linssejä pussinpohja pientä pastaa 1 tölkki tomaattimurskaa 1 rkl tomaattipyrettä 0,25 l kanalientä vettä suolaa ja pippuria chilihiutaleita smetanaa tuoretta oreganoa Aloitin keittämällä papuja. En ollut tullut liottaneeksi kuivia...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien