Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Valkosipuliperunat sous vide ja appelsiinista lohta

24 Tammikuu 2018

Violetteja pikkuruisia ruusukaaleja pätkä kesäkurpitsaa voita suolaa timjamia Aloitin päivällisen valmistamisen jo hyvissä ajoin sois vide-perunoista. Kuumensin suuressa kattilassa vettä 87 asteeseen sirkulaatorilla. Voitelin kaksi pientä patenttikantista purkkia. Kuorin perunat ja leikkasin ne ohuiksi viipaleiksi, sanoin silppusin sipulit. Sekoitin kulhossa kerman, smetanan (purkin pohja, en muuten olisi ehkä laittanut smetanaa tähän), parmesaanin, sipulin, valkosipulitahnan ja yrtit tasaiseksi seokseksi.

appelsiini Kala kesäkurpitsa lohi ruusukaali Sansaire sirkulaattori sitrus sitrushedelmä sous vide tasalämpökypsennys veriappelsiini

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »