Blogi – HELSINKITCHEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Maaliskuuta 2021 lähtien
1 Blogi – HELSINKITCHEN
Saimaa – puhtaiden raaka-aineiden aarreaitta
25 Toukokuu 2023
Kevään juhlat lähestyvät, joten on aika julkaista resepti, jota toivottiin jo kauan sitten. Tarjosin voileipäkakkua viime kesänä ristiäisissä ja nyt toukokuussa poikien yhteissynttäreillä, mutta se sopii erinomaisesti ylioppilasjuhliin, rippijuhliin tai mihin tahansa juhlapöytään. Helppo voileipäkakku sisältää kaksi yksinkertaista täytettä: katkarapuskagenin ja kylmäsavulohitäytteen. Voileipäkakun kokoaminen Kokoan voileipäkakun aina vuokaan. Kelmutan vuoan, kokoan kakun sen sisään ja käännän kelmut kakun päälle.
Blogi – HELSINKITCHEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Maaliskuuta 2021 lähtien