Blogi – HELSINKITCHEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Maaliskuuta 2021 lähtien
1 Blogi – HELSINKITCHEN
Toast Skagen -voileipäkakku kevään juhliin
29 Kesäkuu 2023
Saimaan alueella arvostetaan lähiympäristön puhtaita luonnon antimia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Lähimetsistä kerätyt sienet, marjat ja villiyrtit, sekä puhtaat järvikalat ovat ravintoloiden perus raaka-aineita. Saimaa onkin varsinainen kulinaristin matkakohde! Puruveden muikkuja tillipestolla täytettynä (kuva: Andres Teiss) Pr-matka: Visit Saimaa Saimaan alueella on paljon mökkejä ja vapaa-ajan asuntoja. Monille Saimaan alue on tuttu kesämökin tai sukujuurien myötä.
Blogi – HELSINKITCHEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Maaliskuuta 2021 lähtien