Blogi – HELSINKITCHEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Maaliskuuta 2021 lähtien
1 Blogi – HELSINKITCHEN
Sushisalaatti ja wakame-merileväsalaatti
9 Helmikuu 2023
Pho-keitto valmistuu hetkessä, kun oikaiset liemen kanssa. Hitaasti luista haudutettu lihaliemi on autenttisen pho-keiton perusta, mutta kotiloissa pääsee samaan makumaailmaan helpomminkin. Palautteen perusteella tämä veti vertoja jopa ravintolassa syödylle pho-keitolle, joten uskallan jakaa ohjeen muillekin. Olkaat hyvät! Pho-keitto 2 l vettä 3 liemikuutiota (käytin kasvisliemikuutioita) 6 neilikkaa 6 pippuria 3 tähtianista 2 kanelitankoa ripaus kardemummaa 2 rkl kalakastiketta (tai esim.
Blogi – HELSINKITCHEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Maaliskuuta 2021 lähtien