Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Valkosipulikatkaravut – Gambas Pil Pil

12 Heinäkuu 2019

Välillä unohtuu, että yksinkertainen on ihan parasta. Gambas Pil Pil on maukas katkarapuruoka espanjalaiseen tyyliin. Se valmistuu käden käänteessä ja sopii mainiosti illanistujaisiin. 200 g isoja katkarapuja 200 g jättikatkaravun pystöjä 4-5 kynttä valkosipulia 1 kpl punainen chili 1 tl paprikajauhetta ½ dl silputtuna tuoretta persiljaa 2 dl oliiviöljyä leipää Sulata katkaravut hitaasti ja valuta niistä vesi pois. Kuori ja pilko valkosipulit ohuiksi siivuiksi.

Alkuruoka Äyriäinen Kala kalaruoka lifestyle nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit ruoka Ruoka & viini Treffiruoka Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »