Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Valkosipulikatkaravut – Gambas Pil Pil
14 Heinäkuu 2019
Metsäsieniaika on käsillä. Sienisalaatista, kylmäsavuhärästä, chili-cheddarista ja paahdetuista pinjansiemenistä valmistuu käden käänteessä herkullinen leipä. 3 dl suolasieniä tai ryöpättyjä metsäsieniä ½ kpl pieni sipuli ½ tl suolaa ½ tl valkopippuria rouhittuna 1 dl smetanaa 6 siivua saaristolaisleipä 100 g kylmäsavuhärkää 50 g pinjansiemeniä 100 g Jukolan aito cheddar chili 1 rasia Mimis-salaatinversoja Jos käytät suolasieniä, liota ne yön yli kylmässä vedessä. Purista liotetut sienet kuiviksi. Hienonna sienet ja kuorittu sipuli.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien