Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Chili-cheddar couscoussalaatti

9 Heinäkuu 2019

Kesällä on mukava syödä nopeasti valmistettavia ja herkullisia salaatteja. Jukolan Juuston chili-cheddar maustaa ruokaisan couscous-pohjaisen salaatin, joka maistuu lounaalla tai grilliherkkujen lisäkkeenä. Testasin upean Etzin roseeviinin, vahva suositus sille! 3 dl couscous 2 rkl kana- tai kasvisfondi 3 dl vettä 160 g Jukolan aito cheddar chili 6 kpl tomaatteja 1 kpl kurkku 1 kpl keltainen paprika 1 rasia Mimis salaatinversot 50 g cashwepähkinöitä 50 g pinjansiemeniä 1 dl oliiviöljy 3 rkl valkoviinietikka ½ kpl sitruunan mehu 1 tl Dijon-sinappi ½ tl rouhittu mustapippuri ½ tl hieno sokeri ½ tl suolaa suolaa maustamiseen Lisää kattilaan 3 dl vettä ja maustefondi. Kiehauta vesi ja lisää couscous joukkoon.

Alkuruoka juhlat KASVIS kasvisruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit ruoka Ruoka & viini Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »