Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
17 Helmikuu 2024
5/5 - (17 votes) Yhdysvaltalainen bistroklassikko Reuben sandwich on leipä isolla ällällä! Kalanystävän versiossa leipään käytetään pintapaahdettua graavilohta. Reubenleipä sopii tukevaksi aamupalaksi, lounaaksi, illalliseksi tai muuten vaan nautittavaksi. Reubenleipä pintapaahdetusta graavilohesta (4 hlölle) 200 g Kala-Lappi pintapaahdettua graavilohta 200 g hapankaalia 8 viipaletta maalaisleipää 160 g Jukolan Aito Cheddar -juustoa 2 dl Russian Dressingiä (resepti alla) voita paistamiseen Russian dressing 1 dl majoneesia 2 rkl ketsuppia 1 tl Dijon-sinappia 3 rkl hienonnettuja cocktailkurkkuja 2 rkl salottisipulia hienonnettuna 1 rkl piparjuuriraastetta 1 rkl Worcestershire-kastiketta 2 tl Tabascoa ½ tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien