Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Hunajalla ja valkosipulilla maustetut punajuuret
29 Helmikuu 2024
4. 9/5 - (19 votes) Bouillabaisse on klassinen ranskalainen kalakeitto. Se on kotoisin Etelä-Ranskan Provencesta, luultavasti Marseillen kaupungista. Aromipajan versiossa keittoon lisätään hieman kylmäsavulohta, joka tuo keittoon syvyyttä ja kerroksellisuutta. Aromipajan bouillabaisse (6-8 hlölle) 2 kpl keltasipuleita 3 valkosipulinkynsiä 3 kpl lehtisellerin varsia 1 kpl fenkoli ½ kpl purjosipuli 3 dl valkoviiniä 3 rkl Mutti tuplakonsentoitua tomaattipyreetä 400 g Mutti kirsikkatomaatteja 1 l kalalientä (esim.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien