Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Lakritsi- ja sitruunaruohokuorrutettu lohi

9 Maaliskuu 2024

4. 5/5 - (46 votes) Lohi maustetaan uudella jännällä ja helpolla tavalla, kuorruttamalla lohipalat eri mausteseoksissa paistamisen jälkeen. Lakritsin hieno ja suolainen maku sekä sitruunaruohon ja limenkuoren raikkaus yhdistyvät annoksessa maistuvaksi kokonaisuudeksi. 600 g lohifilee 2 rkl lakritsijauhetta (Kouvolan lakritsi) 2 rkl kuivattua sitruunaruohoa (Urtekram) 1 kpl limen raastettu kuori suolaa voita paistamiseen. 12 kpl terttukirsikkatomaatteja 2 dl cavaa 3 dl kalalientä (esim.

juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »