Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Kreikkalainen saganaki sopii salaattiin

28 Helmikuu 2024

4. 9/5 - (19 votes) Saganakijuusto on yksi suosikeistani kreikkalaisessa keittiössä. Saganaki on yleensä miedosta juustosta leikattu pala, joka leivitetään ja paistetaan. Juuston ihanan rapean pinnan alla on lämmintä ja pehmeää juustoa. Paistettu saganakijuusto ja tomaatti-rucolasalaatti (4 hlölle) 200 g saganakijuustoa 1 kpl kananmuna 1 dl nehnäjauhoja 1 dl korppujauhola oliiviöljyä paistamiseen 1 kpl sitruuna 100 g rucolaa 1 rasia kirsikkatomaatteja 4 rkl granaattiomena balsamicokastiketta 4 rkl oliiviöljyä Pasitettu saganakijuusto on päältä rapeaa ja sisältä pehmeää Leikkaa saganaki neljäksi noin senttimetrin paksuiseksi kolmioksi.

Alkuruoka juhlat KASVIS kasvisruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit tapas Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »