Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
13 Joulukuu 2023
4. 7/5 - (12 votes) Ylijääneestä perunamuusista valmistuu kelpo espanjalaistyylinen perunamunakas. Sen päälle tehdään mausteinen kreemi pepperonimakkarasta, suolakurkuista, kokojyväsinapista ja ranskankermasta. Annos viimeistellään avokadolla ja Mimis-versosalaatilla. Espajalaistyylinen perunamuusimunakas, pepperonikastike ja avokado (4-6 hlölle) 5 dl perunamuusia 7 kpl kananmunia 1 dl tuoretta silputtua persiljaa 2 tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria 1/2 dl oliiviöljyä 2 dl Arla Lempi Crème Fraiche 15% 150 g Palermon pepperonimakkarasiivu 1 kpl iso suolakurkku 1 rkl kokojyväsinappia 1 tl ruohittua mustapippuria 3 kpl avokadoja 1 rs Mimis-versosalaattia Espanjalainen munakas valmistuu helposti myös perunamuusista Sekoita kulhossa...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien