Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Välimeren kanapata kypsyy punaviinissä
23 Joulukuu 2023
4. 8/5 - (40 votes) Juhlien mätiannoksen saa nostettua uudelle tasolle helpolla kikalla. Reseptissä perinteinen mätilisuke smetana maustetaan hippusella limenkuorta ja samppanjaa. Loistava viinivalinta on samppanja, laadukas kuohu- tai valkoviini. 150 g muikunmätiä 1 kpl punasipuli 3 dl smetanaa (rasvapitoisuus yli 35%) ½ dl samppanjaa 1 tl hienoksi raastettua limen kuorta ripaus mustapippuria myllystä (suolaa, jos mäti ei ole valmiiksi suolattu) Samppanjalla maustettu smetana tuo juhlan tuntua Pese lime huolellisesti ja raasta sen kuorta 1 tl hienoksi mikroraatimella.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien