Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
4 Tammikuu 2024
4. 8/5 - (18 votes) Välimeren tyyliin valmistettu kanapata mukailee perinteistä coq au vin (kukkoa viinissä) -reseptiä. Aromipajan versiossa pitkään uunissa haudutettavaan kanapataan lisätään kirsikkatomaatteja ja palsternakkaa. Välimerellinen kanapata on pakkaspäivän oiva ruoka koko perheelle. Välimeren kanapata Aromipajan tyyliin (6-8 hlölle) 600 g kanan maustamattomia koipinuijia 600 g kananpojan paistileikkeitä 1 pkt pekonia 10 salottisipulia 3 kpl valkosipulinkynsiä 1 pieni palsternakka 2 kpl porkkanoita 200 g herkkusieniä 5 dl punaviiniä 1 tlk Mutti kirsikkatomaatteja 1 dl kanafondia 2 kpl laakerinlehtiä 6 oksaa tuoretta timjamia 2 tl rouhittua mustapippuria oliiviöljyä kanojen paistamiseen suolaa 500 g tuorepastaa Välimeren...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien