Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Paistettu lohi ja mäti-beurre blanc -kastike
16 Tammikuu 2024
4. 8/5 - (50 votes) Lohen, avokadon, uppomunan ja lime-majoneesin makuliitto on enemmän kuin osiensa summa. Kun tähän yhdistetään vielä hyvä saaristolaisleipä on leipien legenda valmis. 500 g lohta 2 rkl merisuolaa 1 tl sokeria 1 kpl kananmunan keltuaista 2-3 dl rypsiöljyä 1 kpl lime (majoneesiin käytetään ainoastaan puolikas) 1 tl suolaa ½ tl valkopippuria 1 tl sinappia 4 kpl kananmunia ½ dl väkiviinaetikkaa suolaa valkopippuria 3 kpl syntikypsiä avokadoja 4 kpl saaristolaisleipäviipaleita 100 g rucolaa annosten koristeluun Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Ripottele suola ja sokeri kalan pintaan tasaisesti.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien