Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
27 Tammikuu 2024
4. 9/5 - (18 votes) Paistettu lohi maistuu taivaallisilta mädillä maustetun beurre blanc -voikastikkeen kanssa. Varo, sillä tämän annoksen syötyäsi et voi olla tekemättä sitä uudestaan! Paistettua lohta, beurre blanc -kastiketta ja mätiä (4 hlölle) 600 g lohifilee 80 g kirjolohen mätiä 2 dl kuivaa valkoviiniä 3 rkl valkoista balsamiviinietikkaa 1 kpl banaanisalottisipuli 150 g normaalisuolaista voita ½ tl sokeria ½ tl valkopippuria suolaa 1 dl paahdettuja kurpitsasiemeniä Beurre-blanc on hienostunut ranskalainen voikastike Poista lohifileestä ruodot ja leikkaa se neljäksi annospalaksi. Kypsennä lohipalat kuumalla paistinpannulla öljyssä noin 2-4 minuuttia molemmilta puolilta.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien