Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Kevennetty lasagne
21 Joulukuu 2023
5/5 - (21 votes) Sinappi keitetään aina keltuaisista, ei kokonaisista munista, opasti mummoni aikoinaan minua. Mummon makean ja tulisen sinapin maustavat tyrnimarja ja konjakki. Sinappi sopii loistavasti joulukinkun kanssa nautittavaksi, mutta kokeile sitä myös graavilohen kera! Mummon tyrni-konjakkisinappi (3½ dl) 1½ dl Colman’s sinappijauhetta 1½ dl sokeria 2 dl kuohukermaa 2 kpl kananmunankeltuaisia ½ dl täystyrnimarjamehua 1 tl sherryviinietikaa 2 rkl konjakkia Sekoita paksupohjaisessa kattilassa sinappijauhe ja sokeri. Sekoita joukkoon kerma, kananmunan keltuaiset ja tyrnimehu.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien