Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Sitruunainen turskanseläke ja kapris-voikastike

30 Joulukuu 2023

4. 9/5 - (18 votes) Turskanseläke kypsennetään sitruunan kuorella ja mehulla maustetussa voissa. Kala tarjoillaan puikulaperunamuusin ja herkullisen kapris-voikastikkeen kanssa ja viimeistellään mantelirouheella. Suosittelen kokeilemaan, sillä teet tämän annoksen varmasti uudelleen! Sitruunainen turskanseläke, puikulaperunamuusi ja kapris-voikastike (4 hlölle) 600 g turskan seläke 1 kpl sitruuna 1 prk (50g) kapriksia 100 g voita (kapriskastikkeeseen) 800 g puikulaperunoita 2 dl kermaa 50 g voita (perunamuusiin) 1 rkl suolaa perunoiden keitinliemeen 1 dl mantelirouhetta suolaa ja rouhittua mustapippuria Sitruunan kuori ja mehu maustavat turskan seläkkeen Kuori puikulaperunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.

juhlat Kala kalaruoka kastike nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »