Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
22 Joulukuu 2017
Suussa sulavassa annoksessa pinaatilla maustettu espanjalainen perunamunakas täytetään graavilohella ja limemajoneesilla. Pieni herkkutapas sopii mainiosti alkupalaksi juhlien yhteyteen. 300 g lohta 1 tl sokeria 2 rkl karkeaa merisuolaa ½ tl valkopippuria ½ l pinaatinlehtiä 6 kpl keskikokoista perunaa 1 kpl keskikokoinen sipuli 5 kpl kananmunaa 1 dl oliiviöljyä suolaa 1 kpl kananmunan keltuainen 2-3 dl rypsiöljyä ½ kpl lime ½ tl suolaa ½ tl valkopippuria ½ tl sinappia 1 rkl sitruunaruohotahnaa Laita lohifilee voipaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele fileelle ripaus sokeria, jotta kalafilee pysyy pehmeänä ja rouhi pinnalle valkopippuria. Sirottele kalan pinnalle karkeaa merisuolaa.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien