Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
19 Joulukuu 2017
Tänä jouluna yrttinen Valhalla-likööri maustaa graavilohen. Valhallan maustamiseen on käytetty siankärsämöä, väinönputkea ja koiruohoa, joilla on kansaperinteessä lukuisia parantavia vaikutuksia. 1 kg lohta 4 rkl Valhalla-likööriä 1 ½ tl sokeria 4 rkl karkeaa merisuolaa 1 tl valkopippuria 2 kpl pientä katajanoksaa 400 g punakaalia 2 kpl porkkanoita ½ kpl omena ½ kpl fenkoli 5 dl vettä 1 dl väkiviinaetikkaa 3 kpl tähtianiksia ½ kpl vaniljatanko 5 kpl neilikoita 1 kpl kanelitahko 3 cm pala tuoretta inkivääriä 2 tl sokeria 2 tl suolaa 1 kpl kananmunan keltuainen 3 dl rypsiöljyä ½ kpl lime 1 tl suolaa ½ tl sokeria ½ tl valkopippuria ½ tl sinappia Laita lohifilee voipaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele fileelle ripaus sokeria, jotta...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien