Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
28 Joulukuu 2017
Blinejä voi nauttia myös katkarapujen ja ihanan sitruunaruoho-limemajoneesin kera. Anna blinitaikinajuuren tekeytyä yön yli, tällöin blineihin tulee maidon, hiivan ja tattarijauhojen käymisen seurauksena hieman hapan maku. Lisäämällä taikinaan ennen paistamista kovaksi vatkatut munanvalkuaiset ja hieman olutta, saadaan blineihin niihin kuuluvaa rapeutta ja kuohkeutta. Blinitaikina Vaihe 1: 25 g hiivaa 5 dl haaleaa maitoa 2 dl kermaviiliä 4 dl tattarijauhoja 3 dl vehnäjauhoja 2 tl suolaa Vaihe 2: 3 kpl munankeltuaista 3 kpl munanvalkuaista 1/2 plo lagerolutta kirkastettua voita paistamiseen Katkarapublinien täytteet 500 g kuorittuja katkarapuja 200 g aurinkokuivattuja tomaatteja Sitruunaruoho-limemajoneesi 1 kpl kananmunan keltuaista 2-3...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien