Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
18 Heinäkuu 2024
4. 9/5 - (20 votes) Tuoreet aprikoosit sopivat loistavasti paahtopaisti tonnaton seuraan. Italialainen suosikkialkupala vitello tonnato valmistetaan perinteisesti vasikanpaistista, mutta sitä on aika vaikea saada Suomesta. Mielestäni aivan yhtä herkullinen annos valmistuu paahtopaistista, jonka voi halutessaan ostaa valmiina lihatiskiltä. Paahtopaisti tonnato ja tuoreet aprikoosit (4 hlölle) 1 kg naudan paahtopaisti (4 hlölle tarvitaan noin 250g ohuita siivuja) 2 rkl rouhittua mustapippuria 3 rkl Maldon suolaa voita ja oliiviöljyä paistamiseen 1 prk tonnikalaa öljyssä 4 kpl sardellifileetä 1 tl Dijon-sinappia 3 rkl sitruunamehua 2 dl täysmajoneesia 1 dl parmesaanijuustolastuja 1 rkl raastettua sitruunan kuorta 4 rkl kapriksia 1 ruukku...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien